Diensten

APK

Is uw auto weer toe aan APK? Bij Bosch Car Service Mulder in Annen bent u van harte welkom. Klik hieronder voor meer informatie over APK.

Onderhoud

Als uw auto goed onderhouden is, is de kans op pech namelijk aanzienlijk kleiner. Maak daarom een afspraak bij Bosch Car Service Mulder in Annen.

Remmenservice

Remmen, misschien wel het meest belangrijke onderdeel van uw auto. Klik hieronder voor extra informatie over de remmenservice van autobedrijf Mulder.

Reparatie

Bij Bosch Car Service M|ulder bent u aan het goede adres voor een snelle reparatie, want geen defect of storing is ons onbekend.

Storingsdiagnose

Uw auto geeft een storing aan en u weet niet wat er aan de hand is? Ga in dat geval eens langs bij Bosch Car Service Mulder in Annen.

Lease

Als leaserijder bent u ook van harte welkom bij de garage in Annen. Klik hieronder voor extra informatie.

Aircoservice

Een airco verkoelt en zorgt dat de ramen niet beslaan. U houdt het hoofd koel en hebt beter zicht rondom – wel zo veilig.

Bandenwissel

Het nieuwe seizoen komt er weer aan, zowel voor de zomer- als voor de winterwissel kunt u bij Bosch Car Service Mulder terecht.

Uitlijnen

Wilt u een goede wegligging, een laag brandstofverbruik en banden die weinig slijten? Dan is een goede uitlijning van uw auto essentieel.

Bosch Car Service Connect

Met de Bosch Car Service Connect heeft u de volledige controle over uw auto, klik hieronder voor extra informatie.

Pechhulp

Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, waar dan ook, kunt rekenen op adequate en snelle hulp.

Bosch Car Service Autoverzekering

Omdat schade aan uw auto al vervelend genoeg is, is het prettig als uw autoverzekering al het regelwerk uit handen neemt. Dat regelen wij voor u!

Prijsbeleid

Ná het uitlezen maar vóórdat we beginnen met sleutelen weet u wat de kosten zijn. Zo weet u toch heel snel waar u aan toe bent.

Bosch Car Service Financiering

Bij Bosch Car Service sluit u een financiering af die past bij u en bij uw auto. Zo regelt u alles voor uw auto op één adres, gemakkelijk en correct.

Easyway

Schaf een Bosch accu aan en maak gebruik van het Easyway programma!

Trekhaken inclusief montage

Voordelige trekhaken. Eenvoudig en voordelig uw trekhaak bestellen. Inclusief montage!

mijnBoschCarService

Alles voor uw auto regelt u op uw persoonlijke omgeving mijnBoschCarService, waar en wanneer het u uitkomt.

Bosch Car Service Connect App

Beheer alles voor uw auto met de gratis Bosch Car Service Connect app.

Bosch-remmen

Bij Bosch, specialist in remmen, is de ontwikkeling van remsystemen altijd een speerpunt geweest.